Σελιδοποίηση, Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία

Σελιδοποίηση, Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία

Αν θες να εκτυπώσεις το βιβλίο σου, η BookYourDream είναι δίπλα σου έτοιμη να σου προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα ακολουθώντας με προσοχή τα τρία απαραίτητα στάδια:

 

  1. Σελιδοποίηση, διαδικασία κατά την οποία παράγεται το τυπογραφικό δοκίμιο, δηλαδή μία πρώτη εκτύπωση του σελιδοποιημένου και μορφοποιημένου κειμένου. Η BookYourDream αναλαμβάνει να ελέγξει και να επισημάνει τα λάθη που υπάρχουν και τα οποία αφορούν ορθογραφικά λάθη, αντικατάσταση γραμμάτων, αυξομείωση περιθωρίων, αντιμετάθεση λέξεων και αράδων, ευθυγράμμιση κειμένου, αντιμετάθεση γραμμάτων, ή λέξεων ή γραμμών, δημιουργία παραγράφων, αλλαγές στη μορφοποίηση και πλήθος άλλων αλλαγών.
  2. Εκτύπωση. Αφού το τελικό κείμενο ελεγχθεί, τότε ξεκινά το στάδιο της εκτύπωσης.  Ανάλογα με το σχήμα του βιβλίου και τον αριθμό των σελίδων του, επιλέγεται και ο τύπος του χαρτιού που θα εκτυπωθεί, για να έχει το βιβλίο σου τη μορφή που του ταιριάζει και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.
  3. Βιβλιοδεσία, που είναι η διαδικασία που περιλαμβάνει το δίπλωμα και το κόψιμο των τυπογραφικών φύλλων στα περιθώρια του μεγέθους του βιβλίου που έχει επιλεγεί να τυπωθεί και η κλωστοραφή των τυπογραφικών ανά 16 ή 32 σελίδες.

 

Η BookYourDream είναι δίπλα σου και σε αυτό το βήμα…στη στιγμή που θα αντικρίσεις την ιστορία σου τυπωμένη και σε μορφή βιβλίου!

Μοναδικες Προσφορες!

Εισαι ΝΕΟΣ συγγραφεας; Εκμεταλλευσου ΤΩΡΑ τις μοναδικες προσφορες αποκλειστικα για σενα!