Αξιολόγηση Χειρόγραφων Κειμένων και Βιβλίων

Αξιολόγηση Χειρόγραφων Κειμένων και Βιβλίων

Το τελικό σου κείμενο είναι έτοιμο και ετοιμάζεσαι να το στείλεις στους εκδοτικούς οίκους για αξιολόγηση. Πολλές φορές, όμως, κατά τη συγγραφή μιας ιστορίας, ο ενθουσιασμός, ο οίστρος και η δύναμη των γεγονότων και των χαρακτήρων, δεν σου επιτρέπουν να ξεχωρίσεις κάπιοιες αδυναμίες του κειμένου, να εντοπίσεις μικρές ή μεγάλες αστοχίες όσον αφορά τα πραγματολογικά στοιχεία της πλοκής, να εντοπίσεις επαναλαμβανόμενες πληροφορίες που θα κουράσουν τον εκάστοτε αναγνώστη και θα υποβαθμίσουν τη δύναμη της αρχικής σου ιδέας.

 

Μυθιστόρημα, νουβέλα, διήγημα, όποιο και αν είναι το δημιούργημά σου και σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει (κοινωνικό, αστυνομικό, ρομαντικό, φαντασίας, περιπέτειας, δυστοπικό, ψυχολογικό θρίλερ, παιδικό), οι αξιολογητές της BookYourDream, με την τεράστια εμπειρία τους και τις βαθιές γνώσεις τους, είναι έτοιμοι να κάνουν την πρώτη αξιολόγηση του κειμένου σου και να σε προστατέψουν από μια ενδεχόμενη απόρριψη.

 

Μελετώντας σε βάθος και με προσοχή, γραμμή γραμμή, την ιστορία σου, αναλύουν τους χαρακτήρες σου, την εξέλιξη της πλοκής σου, την εγκυρότητα των πραγματολογικών και ιστορικών στοιχείων που περιέχονται, την ένταση του κειμένου, και με σεβασμό στο ύφος και τον τρόπο γραφής σου, καταγράφουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους και σου στέλνουν μια πλήρη και αναλυτική εκτίμηση του τελικού σου κειμένου.

 

Η BookYourDream προλαμβάνει την αξιολόγηση του εκάστοτε εκδοτικού και απαλλάσσει την ιστορία σου από αστοχίες που μπορούν να της στερήσουν την έκδοσή της!

 

Μοναδικες Προσφορες!

Εισαι ΝΕΟΣ συγγραφεας; Εκμεταλλευσου ΤΩΡΑ τις μοναδικες προσφορες αποκλειστικα για σενα!