Προβολή και Προώθηση του βιβλίου σε Μέσα Ενημέρωσης και Βιβλιοπωλεία

Προβολή και Προώθηση του βιβλίου σε Μέσα Ενημέρωσης και Βιβλιοπωλεία

Και αφού το βιβλίο είναι έτοιμο και η έκδοσή του είναι γεγονός, εκτός από συγκίνηση νιώθεις και μια αγωνία για το αν ο κόσμος καταφέρει να γνωρίσει και να αγαπήσει την ιστορία σου.

 

Σίγουρα η διαφήμιση από στόμα σε στόμα είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής για να γίνει το βιβλίο σου ευρέως γνωστό, όμως τα τελευταία χρόνια η αγορά κατακλύζεται από εκατοντάδες τίτλους ετησίως. Οι αναγνώστες έχουν μια ευρεία γκάμα επιλογών και έναν περιορισμένο οικονομικό προϋπολογισμό, με αποτέλεσμα, πολύ συχνά, αξιόλογα και δυνατά βιβλία να μένουν κρυμμένα στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Επιπλέον, η προώθηση μέσω του εκδοτικού οίκου έχει μια συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως καθώς οι τίτλοι είναι πολλοί και κάθε συγγραφέας διεκδικεί τα δικά του λεπτά δημοσιότητας.

 

Είναι, λοιπόν, επιτακτική η ανάγκη, το βιβλίο σου να βρει τον κατάλληλο και αποδοτικότερο τρόπο προώθησης μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης -έντυπων και διαδικτυακών- αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για όσο χρονικό διάστημα επιλέξεις εσύ, έτσι ώστε το κοινό να μην χάσει την επαφή με το πόνημά σου.

 

Με προσανατολισμένες ενέργειες που καλύπτουν μια τεράστια γκάμα διαφορετικών επιλογών – παρουσίαση της κυκλοφορίας του βιβλίου, ανάρτηση κριτικών και απόψεων από έγκριτους δημοσιογράφους, προβολή αποσπασμάτων, δημοσίευση συνεντεύξεων, ραδιοφωνικές συνομιλίες, διαγωνισμούς- το βιβλίο σου μπορεί να βρει τη θέση που του αξίζει στον κόσμο της σύγχρονης λογοτεχνίας.

 

Η BookYourDream σε βοηθά να επικοινωνήσεις το βιβλίο σου στα κατάλληλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, επιτυγχάνοντας την καλύτερη και αποδοτικότερη προώθησή του και προβολή του στο ευρύ αναγνωστικό κοινό.

 

Παράλληλα, αναλαμβάνει να οργανώσει και να συντονίσει παρουσιάσεις πανελλαδικά με σκοπό να προβάλλεις το βιβλίο σου σε πολλές και διαφορετικές περιοχές και να έρθεις σε επαφή με το αναγνωστικό κοινό και να ακούσεις τις απόψεις του, να απαντήσεις στις ερωτήσεις του και να αφουγκραστείς τη δική του οπτική γωνία. Η BookYourDream  συνεργάζεται με μια ευρεία γκάμα βιβλιοπωλείων ανά την Ελλάδα και έχει τη δυνατότητα να διοργανώσει όμορφες εκδηλώσεις, που θα πλαισιώνονται από εξέχοντες ομιλητές και παρουσιαστές διασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την προβολή του βιβλίου και τις παρουσίας σου στα τοπικά μέσα.

 

Η προβολή και προώθηση του βιβλίου σου δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά μαζί μας ένα είναι σίγουρο: η φωνή του βιβλίου σου θα φτάσει σε κάθε αναγνώστη!

Μοναδικες Προσφορες!

Εισαι ΝΕΟΣ συγγραφεας; Εκμεταλλευσου ΤΩΡΑ τις μοναδικες προσφορες αποκλειστικα για σενα!