Δημιουργία και Διαχείριση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Δημιουργία και Διαχείριση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στη ζωή όλων μας καθώς είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ψηφιακής αγοράς και αποτελούν το κυριότερο ίσως μέσο προβολής και προώθησης. Καθημερινά, χιλιάδες αναγνώστες περιηγούνται στα αγαπημένα τους κοινωνικά μέσα και επιλέγουν τις επόμενες αγορές τους από σχόλια και συζητήσεις σε ομάδες και σελίδες βιβλίων, από αναρτήσεις στο twitter, ακόμα και από μια ευφάνταστη φωτογραφία στο instagram. Η δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι αδιαμφισβήτητη και η ταχύτητα μα την οποία διαδίδεται και ανανεώνεται η πληροφορία μαγνητίζει ακόμα και το πιο απαιτητικό αναγνωστικό κοινό.

 

Όμως, η απόκτηση και η διαχείρισή των προσωπικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης απορροφά πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σου και κυρίως από το συγγραφικό σου έργο. Από την άλλη, η σταθερή επικοινωνία με τους ανθρώπους της λογοτεχνίας, η ενημέρωση για νέες κυκλοοφορίες και η επαφή με τους αναγνώστες είναι αναγκαίες για έναν συγγραφέα στις μέρες μας.

 

Γι αυτό βρίσκεται κοντά σου η BookYourDream, αναλαμβάνοντας να δημιουργήσει τις προσωπικές σου σελίδες σε όποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης εσύ επιθυμείς και να τα διαχειρίζεται καθημερινά με συνέπεια, υπευθυνότητα και εύστοχες αναρτήσεις, με στόχο την προβολή του βιβλίου / των βιβλίων σου αλλά και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών με το αναγνωστικό σου κοινό σε μόνιμη βάση.

 

Μοναδικες Προσφορες!

Εισαι ΝΕΟΣ συγγραφεας; Εκμεταλλευσου ΤΩΡΑ τις μοναδικες προσφορες αποκλειστικα για σενα!