Μετάφραση Βιβλίου

Μετάφραση Βιβλίου

Το βιβλίο σου κυκλοφορεί αλλά τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ, γι αυτό και η ιστορία σου δεν πρέπει να μείνει μόνο εντός των τειχών. Η δύναμή της μπορεί να βρει ανταπόκριση στο εξωτερικό και δεν πρέπει να αψηφήσεις αυτήν την πιθανότητα. Η μετάφραση του βιβλίου σου και η προώθησή του στο εξωτερικό είναι ένα μεγάλο βήμα και εμείς είμαστε δίπλα σου και σε αυτό.

 

Όσο εύκολο κι αν φαντάζει σε κάποιον που ξέρει σε πολύ καλό επίπεδο μια ξένη γλώσσα γλώσσα, η μετάφραση ενός λογοτεχνικού βιβλίου δεν είναι απλή υπόθεση ούτε μπορεί να γίνει απλά με τους online μεταφραστές και τη χρήση λεξικού. Η κάθε γλώσσα εξελίσσεται διαρκώς, έχει τους δικούς της ιδιωματισμούς, τις ιδιαιτερότητές της και τις διάφορες εκφάνσεις της ανά περιοχή/πόλη.  Συνεπώς, μόνο ένας έμπειρος μεταφραστής με σπουδές στο αντίστοιχο πεδίο μπορεί να φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία και ευστοχία αυτό το επίπονο και δύσκολο εγχείρημα.

 

Οι μεταφραστές της BookYourDream δεν διαθέτουν μόνο τα απαραίτητα πτυχία, αλλά κυρίως την πολύχρονη εμπειρία, το πάθος στη λεπτομέρεια και την αγάπη για την τελειότητα, στοιχεία που μπορούν να σου εγγυηθούν το βέλτιστο αποτέλεσμα και ένα εισιτήριο για τον μοναδικό κόσμο της παγκόσμιας λογοτεχνίας!

 

Είστε έτοιμοι για να κατακτήσετε την επόμενη κορυφή;

Μοναδικες Προσφορες!

Εισαι ΝΕΟΣ συγγραφεας; Εκμεταλλευσου ΤΩΡΑ τις μοναδικες προσφορες αποκλειστικα για σενα!