Δακτυλογράφηση και Μορφοποίηση Kειμένου

Δακτυλογράφηση και Μορφοποίηση Kειμένου

Οι περισσότεροι συγγραφείς εξακολουθούν να αγαπούν την αίσθηση της γραφής στο χαρτί. Δεκάδες σελίδες συγκεντρώνονται καθώς σβήνουν και γράφουν, προσπαθώντας να βρουν τον ρυθμό της πλοκής και να σκιαγραφήσουν με λεπτομέρειες και βάθος τους χαρακτήρες τους. Η διαδικασία κουραστική, ψυχοφθόρα και επίπονη, αλλά το αποτελέσμα πάντα αποζημιώνει. Με την ολοκλήρωση όμως της ιστορίας, το κείμενο πρέπει να αποσταλεί στους εκδοστικούς οίκος για αξιολόγηση και σίγουρα ένας τεράστιος όγκος προχειρογραμμένων χαρτιών δεν είναι η καλύτερη εικόνα!

 

Αν είσαι και εσύ λοιπόν λάτρης των χειρόγραφων, η BookYourDream είναι έτοιμη να αναλάβει για εσένα τη χρονοβόρα και ανιαρή διαδικασία της δακτυλογράφησης. Άμεσα και γρήγορα, η BookYourDream  δίνει ηλεκτρονική μορφή στην ιστορία σου προσδίδοντάς της ιδιαίτερες λεπτομέρειες μορφοποίησης που θα την κάνουν να ξεχωρίσει και να δώσει και το δικό σας στίγμα στους εκδοτικούς οίκους.

 

Όλοι ξέρουν να δακτυλογραφούν, όμως η BookYourDream έχει τις γνώσεις και την εμπειρία για να δώσει μια άλλη αύρα στο τελικό σου κείμενο και να κάνει τη διαφορά για εσένα και την ιστορία σου!

 

Η BookYourDream αναλαμβάνει και τη δακτυλογράφηση κειμένων κάθε είδους (δημοσιεύσεις, άρθρα, επιστημονικές εργασίες).

 

Μοναδικες Προσφορες!

Εισαι ΝΕΟΣ συγγραφεας; Εκμεταλλευσου ΤΩΡΑ τις μοναδικες προσφορες αποκλειστικα για σενα!